Etichete

,

ai fost vreodată într-un club plin de zombie? la început par oameni normali, mă înţelegi. dansează de zici că e sfârşitul lumii şi par să se simtă toţi bine. flirtează unii cu alţii, ce mai, ai spune că nu au nicio grijă. iar tu stai pe canapea şi te întrebi ce, pentru numele lui dumnezeu, este în neregulă cu tine, de nu poţi participa activ la bucuria lor. nu erai venit direct de acasă, trecuseşi anterior şi prin alt club, prin care mişunau cunoscuţi de-ai tăi. nu ştiai chiar fiecare melodie, şi nici nu îţi venea să dansezi chiar pe toate. pe multe, preferai să zaci, pur şi simplu, pe canapea, şi să te enervezi la gândul unui conflict din trecut în care nu tu avuseseşi ultimul cuvânt. şi trebuia să-l ai, pentru că aşa era corect, pentru că celălalt pur şi simplu nu avea dreptate şi era ilogic să aibă ultimul cuvânt şi – doamne feri – să te ignore. nu, nu, nu.

şi pe urmă ai aterizat aici, pentru că cineva a venit cu ideea că ce-ar fi să schimbaţi clubul, poate or pune în altă parte muzică care să îi placă. şi ai zis okay, adică oricum, eraţi acolo de câteva ore totuşi, fusese fun, dar na, de ce nu, hai să vedem cum e prin alte părţi. aşa ai ajuns în clubul ăsta plin de neoane care îţi albesc dinţii, plin de oameni care vor să te vadă dansând şi care îţi declară că nu pot să conceapă că tu poţi sta fără să dansezi pe piesa „omul plajei”, exact în momentul în care tu te miri că mai există oameni care consideră piesa asta super cool şi boemă şi artistică alea alea şi care mai pot dansa pe ea cu aceeaşi pasiune cu care o făceai tu la optişpe ani, când ţi se părea că vama veche era cea mai adevărată trupă românească şi că da dom’le, „hai să ne mutăm la mare” e un motto genial, ce contează că nu o să mai muncească nimeni.

refuzi o dată, de două ori, de trei ori, până se bagă un prieten nervos care îi specifică respectivului să te lase în pace. iar tu continui să zaci pe canapea cu ochii în neoane, şi să fredonezi fiecare melodie pe care o auzi, pentru că da, le ştii pe toate, dar ţi-e o silă nesfârşită să dansezi pe ele. iar în jurul tău numai zombie, cu ochii goi, făcând acelaşi lucru la nesfârşit la nesfârşit la nesfârşit pe aceleaşi aceleaşi aceleaşi melodii. ani întregi.

Anunțuri