Etichete

, , ,

pe bune, melodia asta merita să fie la „song of the week” fie şi numai pentru minunatul ei titlu. din fericire, nu este cazul – în sensul că avem de-a face cu un cântec chiar fain, dincolo de porţia de înţelepciune servită în titlu (deşi eu continuu să susţin că de fapt fucking is the best way to get slim, dar nu s-ar fi potrivit cu tema melodiei).

despre we singing colors v-am mai vorbit pe blog. e un proiect marca andrei haţegan de la the amsterdams, din care face parte şi roxana niculae. primul lor concert a fost în control, al doilea va fi în londophone, vinerea asta. pe pagina de facebook a evenimentului am citit că stilul de muzică abordat e vowel music. nu ştiu ce e aia, dar sună bine, so… fine with me! 😀

piesa de faţă este una oarecum atipică pentru we singing colors, în sensul că majoritatea melodiilor sunt interpretate la chitară acustică, în timp ce „breaking up…” e doldora de sunete electro. a fost prima melodie de la we singing colors care mi-a atras atenţia şi continuă să fie una din piesele mele preferate de la ei, aşa că iat-o! enjoy it.

We Singing Colors – Breaking Up Is The Best Way To Get Slim

you don’t know what you are
unless you will be failing
you don’t know what you are
unless you will be failing
you don’t know what you are
as long as you’ll keep faking
you don’t know

a parking lot
in the flight of dawn
your aching car
my aching lung
your thought is dark
my heart is trapped
a place for us
under your wheels

i’ve been a lover, it’s not so bad
i’ve been a serpent it’s too sad
you and me we are so free
we got talent vip

everytime i turn my head
i see my future in a bed
a lot of people jump and joy
how i wish i was your boy

*credits to we singing colors for song*

Reclame