Etichete

, , , ,

minunăţia asta, dragii mei, a apărut astăzi pe timeline-ul paginii de facebook radio guerrilla, adică fix ăia care se laudă că ne deschid la minte din 2004 încoace. sinceră să fiu, habar nu am dacă postul cu pricina reprezintă opinia întregii redacţii (lucru greu de crezut) sau dacă a fost opera homofobului de serviciu (most likely, deşi tot e trist că asemenea oameni există în echipa lor). cert este că, aşa cum a apărut, aşa a şi dispărut, oamenii grăbindu-se să măture iute-iute rahatul sub preş atunci când s-au prins că nu dă bine deloc la imaginea lor de formatori de opinie profesionişti.

din păcate pentru ei însă, scripta manent, aşa că google păstrează postarea originală în toată splendoarea ei. vă spun sincer că nu m-aş fi aşteptat niciodată la aşa ceva tocmai din partea lor – prin urmare, am dat unlike paginii, şi unliked o să rămână, până când vor avea decenţa să prezinte scuze pentru inepţia de-o trântiră pe timeline.

altceva ce să mai zic…? dacă până şi ăştia care se dau open-minded emit asemenea aberaţii, ce pretenţii să mai ai de la restul?

trist, foarte trist.

edit. iată răspunsul penibil al radio guerrilla cu privire la ştergerea postului:

verdictul e clar, avem de-a face cu un radio fără oaie.